22 september 2018 10:00

Opstelling LRC JO12-1

Alblasserdam 22-09-2018

Op een mooi tijdstip vertrekken we naar Alblasserdam. Aankomst bij de verkeerde vereniging toch maar een bakkie koffie gepakt en lopend naar de juiste club. Achteraf maar goed, want de koffie was bij de verkeerde beter.

We starten de wedstrijd met een regenbui. Ouders in de dug-out en de jongens aan de bak.

Na een goede generale reeks in de beker nu een tegenstander van formaat. Bij de warming up is al duidelijk dat dit een pittige wedstrijd zal gaan worden. Harde schoten en een fanatieke keeper bij de tegenstander.

Vanaf de aftrap staan we vol onder druk en zo te zien gaan we daar voorlopig niet onderuit komen. Al heel snel gaan de doelpunten vallen.  Ondanks een verdediging en een keeper die proberen de aanvallen er uit te halen mag het niet baten. Met 5-0 achter gaat de fluit voor de time-out.

Ook na de time-out hebben we de grootste moeite. Eindelijk een keer op de helft van de tegenstander knokt Tycho zich er doorheen. De bal valt voor de voeten van Nathan en hij schiet beheerst in 5-1.  Vervolgens herhaald het patroon zich van het 1e kwart. We gaan met een 7-1 achterstand de rust in.

Rust

Even was er een opleving in ons spel, er werd beter overgespeeld, maar niet voor lang. Het spel van Alblas was gewoon een stuk beter.

Tja.....er zijn van die momenten dat je het even niet meer weet. Na de rust gaat Alblas gewoon lekker door. Het verschil is te groot vandaag. Nagenoeg de hele tweede helft hebben we onder druk gestaan en zijn we er niet onderuit gekomen. Eindstand vandaag 16-1. Snel vergeten.......het zat er niet in vandaag.