Drechtstreek JO19-1

Hoofdklasse G

8 december 2018 12:00

Opstelling

De laatste wedstrijd van 2018 was tegen Drechtstreek, een ploeg op de 4e plek in de competitie. Om het elftal aan te vullen stond Luke wederom in de basis en kwamen Evan en Matthijs na hun wedstrijd bij de JO17-1 op de bank zitten.

Er stond een aardige wind strak over het veld en beide elftallen hadden moeite om hier mee om te gaan. Veelal werd er gespeeld aan de kant waar de wind heen blies en het spel kwam niet op gang door de vele ingooien. Het bleek wel dat LRC niets te vrezen had van Drechtstreek dat niet in staat was om gevaarlijke aanvallen op te zetten. Helaas haalde teveel jongens bij ons niet het gewenste niveau en waren we erg slordig. Toch kregen we de 1e helft genoeg kansen om te scoren en waren we hierin niet scherp genoeg.

In de tweede helft ging het niveau verder omlaag en werden we steeds slordiger en creëerde bijna geen kansen meer. Positief punt is dat we ook niets hebben weggegeven en weer eens de 0 hebben gehouden. Daarbij heeft Niels weer zijn rentree gemaakt na maanden blessureleed.

Met een beetje geluk hadden we drie punten gepakt, maar ondanks het gelijke spel gaan we als koploper de winterstop in. Om deze voorsprong vast te houden in het tweede gedeelte van het seizoen gaat zwaar zat worden. Maar dat is een zorg voor 2019.