3 - 2

RKTVC JO8-1

Groep 1 17

15 september 2018 8:30

We waren compleet en speelden onze eerste wedstrijd op het kunstgras. Wat een weelde!
We begonnnen de wedstrijd furieus en speelden allemaal een prima eerste helft. Na een counter kwamen we helaas op 0-1, maar rechtten de rug en zorgden voor een 3-1 ruststand. We hielden de schade voor RKTVC beperkt.
In de rust de afspraak dat we moesten doorgaan zoals geëindigd, maar het liep anders. We liepen naast onze schoentjes en vergaten de afspraken. RKTVC kwam terug tot 3-2, maar gelukkig was dat ons alarm. De mouwen werden opgestroopt en de jongens vochten zichzelf de wedstrijd weer in. Er werd niet meer gescoord en de overwinning werd binnen gesleept. De penaltyserie wonnen we ook, net zo belangrijk.