Groep 1 17

19 september 2018 18:30

Sam is afwezig ivm een blessure en Robien heeft een kinderfeestje.
Senna is de aanvoerder voor deze wedstrijd.
We speelden tegen een goede tegenstander. De eerste helft ging over en weer. LRC speelde goed als elftal samen. Een paar mooie aanvallen en doelpunten bracht een 3-4 voorsprong bij de rust. Kuzey scoorde een doelpunt van dichtbij na een mooie aanval. Finn scoorde na een individuele solo. Jesse een hard afstandschot. Senna maakte een ronde dribbel over rechts zelfstandig af in de korte hoek. Stijn had een aantal mooie reddingen. Zo kwam de 3-4 voorsprong bij rust.
De tweede helft trad de vermoeidheid in en kwam de klasse van Theole bovendrijven. LRC kon de start van de tweede helft niet bijbenen en moest al snel 3 tegentreffers incasseren. De jongens bleven strijden en elkaar helpen, maar kwamen simpelweg te kort. Hard gewerkt, elkaar geholpen en mooie aanvallen laten zien. Theole was eerlijk gezegd gewoon de betere. Het bekertoernooi eindigen we met 2 winstpartijen en 1 verlies.