48'
...

Groep 1 12

18 september 2018 18:30

Vanavond stond de laatste bekerwedstijd op het programma Theole komt op de zoek we komen snel op een 1-0 voorsprong door een schot van David 1-0 we konden niet lang genieten van de voorsprong er werdt niet goed weg gewerk in de verdediging wat de 1-1 betekende maar al snel was daar het antwoord van Anas die droog binnen knalde 2-1 al snel was daar de 3-1 Jens ronde een mooi pasje van david beheerst af 3-1.

Lrc verslapte in de wedstrijd en dat betekende nog voor de rust 2 doelpunten voor Theole 3-3 was de rust stand na de rust was het Theole dat scherper aan de wedstrijd begon en de 3-4 maakte de jongens werden hierdoor wakker geschud en zetten aan uit een corner die genomen werd door Jens was het Dex die werd aangespeeld die twijfelde geen moment en haalde verwoestend uit 4-4 het gas ging er op en via doelpunten van Jens en David stonden we 6-4 voor.

Kat in het bakkie maar niets was minder waar de jongens uit Tiel maakte snel de 6-5 en daar mee was te geloof terug
Het was een klap voor de jongens van de JO10 die ze niet meer te boven kwamen en binnen 5 min moesten ze nog 4 doelpunten incasseren en harde les in doorzettings vermogen we kwamen niet meer in het spel met als resultaat 2 nederlagen en een gelijkspel in de beker.
Donderdag nog een oefenwedstijd in Heukelum en dan Zaterdag de start van de competitie in de Hoofdklasse we hebben er zin in maar er is nog wel wat werk aan de winkel.