... (scrimmage)
45'

Groep 1 12

8 september 2018 9:30

Vandaag stond de eerste officiele wedstrijd van de jongens op het programma een Beker wedstrijd bij TEC in Tiel.
Het team onderleiding van de nieuwe trainer Noah bestaat dit jaar uit Alex Thomas David Jens Thom Dex Anas en Andrei.
Voor de wedstrijd in Tiel moest Andrei op het laatste moment afmelden na een val met de fiets hopelijk is hij volgende week weer van de partij.
De jongens hadden er zin in begonnen met Alex op doel Thomas en Thom in de verdediging  dex op het middenveld en voor in David en Jens , Anas begon als wissel
We begonnen sterk aan de wedstrijd en TEC kwam er niet echt uit na een goede aanval zag Jens David vrij staan die vervolgens beheerst afronde 0-1
vervolgens bleven we goed voetballen zag Thom zijn schot op de lat belanden en een schot van Dex op de paal hij wilde er niet in.
De 2e helft een andere spelbegeleider in gezet deze bleek later echt zijn opleiding scheidsrechter in echte TEC stijl te volgen.
TEC werd iets sterker wat resulteerde in de 1-1 ondanks de 1-1 bleven we de betere partij met 2 ballen van de lijn gehaald en nog meerdere kansen wilde hij er niet in en dan zal je het altijd zien valt de 2-1 Alex keerde het schot nog prachtig maar de afvallende bal werd in de scrimmage door TEC in het netje van LRC gewerkt.
Met de nog 10 min te gaan werd nog aangezet voor de overwinning het was nog niet gedaan TEC werd nog onderdruk gezet wat nog wat kansjes opleverde ook de Spelbegeleider had dit door en maakte 5 minuten te vroeg een eind aan de wedstrijd .
Helaas vandaag geen drie punten maar gezien de wedstijd gaan die er zeker komen.