47'
... (solo)

Groep 1 12

15 september 2018 8:30

Vandaag de 2e bekerwedstrijd op het programma deze keer een thuis westrijd om 8.00 werd er verzameld in de kleedkamer iedereen was vandaag aanwezig de mannen hadden er zin in deze keer komt RKTVC uit Tiel op bezoek.

De aftrap zou het verhaal van de wedstrijd worden Jens schiet te bal naar achter en daar waren we nog niet helemaal wakker de bal werd door niemand opgepikt en de eerste corner was een feit deze werd snel genomen en niet goed weg gewerkt kwam via een kluts tegen Thomas aan en belande zo achter Alex en zo stonden we na 1 min op 0-1 we moesten aan de bak.
De jongens gingen gelijk op zoek naar de gelijkmaker die viel al 2 min later Anas schoot mooi binnen en liet de keeper kansloos.
Al snel namen we de leiding door een schot van Jens 2-1 na wat kansje te hebben gemist helpen we RKTVC terug in de wedstrijd Jens wil de bal bij een corner weg schieten maar schiet de bal in eigen goal 2-2.
Nog geen min later is het Jens die de bal krijgt van Andrei half glijende werkt hij hem achter de keeper 3-2 nog voor de rust weer gelijk 3-3
Na de rust staan we snel weer op voorsprong David schiet na een pasje van Andrei de 4-3 tegen de touwen zouden we nu kunnen door drukken ook de mee gereisde supporters en spelers beginnen wat te provoceren en brengen zo onze spelers uit hun spel wat de 4-4 opleverde met nog 5 min te gaan is het Jens die nog de 5-4 binnen schiet hij is attent bij een terug speelbal helaas valt nog de 5-5 en dat is ook de eindstand.
We hebben goed gestreden met zijn alle en vol voor de winst gespeeld vandaag zeker moeten de jongens nog wennen aan de spel hervattingen uit de wedstrijd van vandaag blijkt dat we daar wat scherper op moeten zijn.