Geen winst maar wel een mooie partij voetbal van JO11-1.

2e klasse 08

12 mei 2018 9:00

Vandaag staat de uitwedstrijd tegen BVV/Timmermans uit Den Bosh op het programma.
Dit is een vereniging waar LRC zelden tegen voetbal.

Het is mooi weer als de aftrap om 9:00 uur genomen word. De wedstrijd gaat lang gelijk op, met kansen over en weer. Eindelijk word er weer eens gevoetbald. We zien mooie combinaties, inzet en werklust. Ondanks dat onze jongens goed voetbalde, is het de tegenstander die de 1-0 op het scorebord zet. Vlak voor de rust, moet onze keeper nog een mooie redding verrichten om de 2-0 te voorkomen. Na deze actie fluit de scheids voor de rust.

Niet geheel ontevreden over het verloop van de wedstrijd gaan we de rust in.
In de rust nog wat aanwijzingen en gaan we vol goede moed aan de 2de helft beginnen.

Onze jongens gaan gelijk gretig van start en maken al snel de 1-1. Een prachtige aanval vanuit het boekje. Door de bal direct te spelen, gaat deze van Djamiel naar Leon die hem naar Nathan speel, welke de bal vrij in kan tikken. Nog onder de indruk van het mooie doelpunt, laten wij ons achterin te makkelijk uitspelen en loopt de tegenstander uit naar 5-1. Tot aan de 1-1 speelden we achterin een fantastische partij, maar zijn het naar de 1-1 even kwijt. Bij de 5-1 herpakken we ons en zetten nog een eind spurt in. Met twee doelpunten van Djamiel en één van Nathan komen we terug tot 5-4. Er word hard gewerkt, zowel achterin als voorin, om de gelijkmaker te scoren. We krijgen na een overtreding nog (terecht) een penalty tegen. Deze penalty weet onze keeper echter te stoppen. Onze jongens blijven knokken voor de gelijkmaker, maar kunnen uiteindelijk niet voorkomen, dat de eindstand 6-4 word.

Als leiders en ouders hebben we een  mooie wedstrijd gezien, met mooie combinaties en veel inzet. Jammer van het zwakke momentje naar de 1-1. We hopen volgende week tegen de Teisterbanders, op weer zoveel inzet en dan misschien wel een winst partij voor ons.