Een wedstrijd van LRC JO11-1 met twee gezichten.

LRC JO11-1

Nathan Marinus (intikker)

2e klasse 08

19 mei 2018 10:15

Vandaag een uitwedstrijd tegen Teisterbanders JO11-1 welke op de zesde plaats staan.We hebben 3 spelers met een vraagteken, Casper onze trouwe rechter verdediger heeft veel last van zijn enkel (achillespees) en Thijs en Leon hebben bij elkaar geslapen(zonder te slapen).

Om 10:15 fluit de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. De wedstrijd gaat gelijk op, onze jongens hebben er zin in vandaag. Uiteindelijk wordt dit beloond door een mooie assist van Thijs waardoor Nathan simpel met een intikker kan scoren 0-1. De wedstrijd gaat alle kanten op, maar al snel scoort de tegenstander de 1-1. Casper moet helaas het veld verlaten door zijn te pijnlijke enkel. Hierdoor moeten we even puzzelen voor de opstelling. Na een mooie uittrap van Sem krijgt Djamiel de bal, die hij verwoestend uithaal van 20 meter en de bal in linker kruising schiet 2-1 voor.
De vreugde was van korte duur, de verdediging was nog aan het genieten van het doelpunt en liet de tegenaanval zo lopen wat resulteerde in de 2-2. Hierna floot de scheidsrechter voor de rust.

Na de ranja snel het veld weer op voor de tweede helft. Al snel scoort de tegenstander de 3-2, het mooie voetbal van de eerste helft hebben de jongens in de kleedkamer achter gelaten.
Al snel krijgen we nog een paar doelpunten tegen. Het enige hoogte puntje van LRC in de tweede helft was een vrije trap van Djamiel vanaf een metertje of 20, welke uiteindelijk uiteen spatte op de lat. De slaap van Leon en Thijs gaat nu parten spelen en ze worden een beetje narrig van de goedbedoelde aanwijzingen van ons, wat uiteindelijk resulteerde in een 6-2 eindstand.

Snel onder de douche en op naar het Glasstad cup toernooi van Pinkster maandag bij LRC.
Toernooien kunnen nog weleens het beste in spelers omhoog halen. We zijn benieuwd.