5 - 2

LRC JO13-2

4e klasse 07

21 april 2018 8:30

vandaag de vroege wedstrijd in gorinchem tegen gjs. de coach kon er vandaag niet bij zijn en volgens
de jongens zou dit wel eens geluk kunnen brengen. de coach zat zenuwachtig thuis achter de app, zou het zijn einde
zijn-).  de jongens hebben er zin in we hebben 3 inleners uit de jo13-3. nu de wedstrijd; we beginnen goed aan de wedstrijd
we krijgen wat kansjes maar het geluk ontbreekt ons een beetje. na een kwartier een goede aanval van gjs die gelijk de 1-0 betekend
4 minuten na de goal een overtreding op enzo in de 16 en ja de bal gaat op de stip. yannick pakt de bal en schiet m beheerst binnen 1-1
dit zal ook de ruststand worden.

in de rust zet Angelique de puntjes op de i. en zo beginnen we vol goede moed aan de 2de helft na een minuut of 5 een uitval van gjs die
men mooi afmaakt 2-1. kom op jongens de koppies omhoog we hebben tijd genoeg. we geven wat meer druk naar voren en krijgen loon
naar werken enzo maakt de 2-2 wat verdiend. nu proberen vast te houden. zit er nog meer in leerdams kwartiertje misschien??  maar helaas
valt als je m zelf niet maakt de bal aan de andere kant 3-2. je ziet dat de kopjes wat gaan hangen en de krachten vloeien ook wat weg bij de jongens.
zo kan gjs uitlopen naar een wat geflatteerde 5-2.