... (schot)
28'
39'

10 februari 2018 9:45

Na een keurige derde plaats in de 1e klasse van de najaarscompetitie zal JO10-1 in de voorjaarscompetitie uitkomen in de hoofdklasse. In aanloop naar deze competitie werden er diverse oefenwedstrijden gespeeld.

Op 27 januari was LRC te gast bij EBOH JO10-1. De eerste helft kenmerkte zich door het missen van de talrijke kansen maar uiteindelijk was er toch een 5-1 overwinning. Brederodes JO10-1, die ook uitkomt in de hoofdklasse, was een week later de tegenstander. Ook deze wedstrijd wist LRC met ruime cijfers te winnen, namelijk 6-2. Maandagavond 5 februari een “koude” uitwedstrijd tegen GJS JO10-2, een bekende tegenstander uit de najaarscompetitie. Met name de eerste helft werd er lekker gevoetbald met mooie combinaties en een 3-0 voorsprong. In de tweede helft kwam GJS terug tot 3-2 maar LRC behaalde een krappe overwinning. Tegen Sleeuwijk JO11-2 werd de periode van oefenwedstrijden afgesloten. En hoewel de meeste jongens van Sleeuwijk een jaartje ouder waren, was LRC de betere voetballende partij. De laatste oefenwedstrijd werd dan ook afgesloten met een 4-2 overwinning.

Als de weergoden meezitten, zal zaterdag 17 februari de eerste wedstrijd worden gespeeld in de hoofdklasse. Tegenstander in GJS JO10-1 en de uitwedstrijd begint om 9.45 uur.