1 - 3

VVAC JO13-1

LRC Leerdam JO13-1 - Hoofdklasse G

21 april 2018 10:00

Vandaag kwam de nummer 4 van de ranglijst op bezoek en vooraf aan de wedstrijd waren al de nodige kopzorgen bij de leiders, doordat Wessel en Stijn nog altijd geblesseerd zijn was het moeilijk om spelers te mobiliseren dus was het niet anders dan met alleen de 11 basis spelers te beginnen.

Gelukkig kwam halverwege de eerste helft Yannick op de bank plaatsnemen nadat hij met zijn eigen team klaar was.

Vanaf de aftrap werden we snel op onze eigen helft vastgezet het lukte nauwelijks om op de andere helft te komen daardoor was er ook geen hoogtepunten te benoemen aan paars-witte zijde en stond de 0-3 ruststand ook terecht te lezen op het scorebord.

Na de limonade ging het allemaal beter we waren vaker in balbezit en kwamen zo nu en dan ook op de helft van onze tegenstanders maar echt gevaar stichten zat er niet in tot dat Yannick de bal net iets buiten de zestienmeter in zijn voeten kreeg hij zag dat de Ottolandse doelman (VVAC komt uit Ottoland) iets te ver voor zijn goal stond dus nam Yannick de bal met een volley op de pantoffel en zagen de trouwe supporters die bal met een mooie boog tegen de netten achter de goalie komen en kon de eretreffer gevierd worden.

Met nog enkele minuten te spelen kregen we nog een mogelijkheid om de achterstand te verkleinen nadat Maurits onreglementair werd afgestopt.

De vrije trap die door Djaego werd genomen daalde iets te snel waardoor hij nog makkelijk door de keeper kon worden gestopt.

Na het laatste fluitsignaal waren er toch complimenten te geven aan de mannen van Bert en Rody doordat de tweede helft wel werd gewonnen met 1-0 maar helaas gaat een wedstrijd over twee helften en dan geeft het scorebord 1-3 aan net iets waar we niets mee opschieten.

We moeten de overige wedstrijden die nog gespeeld worden allemaal winnen en hopen dat fc Engelen ( de nummer 10 op de ranglijst) alles verliest alleen dan kunnen we degradatie nog voorkomen.