2 - 0

LRC JO13-1

LRC Leerdam JO13-1 - Hoofdklasse G

14 april 2018 12:30

Tot groot genoegen van diverse spelers begon de wedstrijd in Made om 12:30 uur dit ivm het feit ze op schoolkamp waren geweest en zo lekker konden uitslapen.

Wel moesten we het daarom doen zonder Trann die moest zelf ook een wedstrijd spelen.

Helaas waren Wessel en Stijn nog geblesseerd maar gelukkig was Lars bereidwillig om ons te versterken zodat we toch nog 1 wissel in de gelederen hadden.

De mannen van Bert en Rody begonnen welvarend het spel was veelal op de helft van de thuisploeg maar echt gevaar stichten voor het vijandige doel was er niet bij.

Na ongeveer tien minuten spelen kreeg de thuisploeg een hoekschop waaruit helaas werd gescoord.

Hierna veranderde kregen de Madeseboys wat meer grip op de wedstrijd maar deed dit ook zonder al te veel grote kansen sterker nog de grootste kans was eigenlijk  voor Renzo die op snelheid zijn directe tegenstander het nakijken liet echter daarna maakte hij de verkeerde beslissing hij kon nog verder doorlopen en dan makkelijk de bal terugleggen op de personen die waren aangesloten maar hij besloot de bal voor te geven en deze werd onderschept door de verdediging.

Dus met de 1-0 op het scorebord richting de limonade.

In de tweede helft was er meer te beleven het spel ging wat meer op en neer waardoor er ook meer gevaar was voor beide doelen.

Zo zagen we Lars voorlangs schieten en werd een vrijetrap van Djaego uit de korte hoek gepareerd en halverwege gaf de scheidsrechter de thuisploeg een penalty nadat hij eerst door liet spelen en concludeerde dat het zwabberschot wat uit zijn voordeelregel kwam niet voldoende voordeel was.

De opperste concentratie van Joris was een vereiste de aanvaller nam zijn aanloop en tot geluk van alles wat paars-wit een warm hard toe draagt en daar aanwezig was ging de penalty over waardoor het 1-0 bleef.

Toch was het uitstel van executie want niet veel later ging de 2-0 tegen de netten.

Enkele minuten later schoot Lars de bal over de keeper en hadden we pech dat er geen doellijntechnologie  was de grensrechter deed net alsof hij het niet gezien had dat de bal over de doellijn was en de scheidsrechter stond er te ver vanaf om dit te kunnen zien dus bleef de nul voor ons op het scorebord.

En zo werd er helaas verloren en zien we het gat tussen de ploegen net boven ons op de ranglijst groter worden het is nog niet onmogelijk maar het gaat wel lastig worden om nog op de tiende plaats (dit is de plaats of hoger waarop we moeten eindigen om niet uit deze klasse te degraderen) te komen.