0 - 5

Dongen JO13-1

LRC Leerdam JO13-1 - Hoofdklasse G

7 april 2018 10:00

Vandaag kwam de koploper naar Bruinsdeel en moesten de mannen van Trann/Rody en Bert het zonder de nog altijd niet Fitte Stijn en Wessel, de laatstgenoemde wilde het wel proberen maar tijdens de warming-up bleek deze wedstrijd te vroeg voor hem.

De leiders hadden in hun zoektocht naar vervangers Pascal van JO 13-3 bereid gevonden om ons te helpen zo hadden we toch de beschikking van een wisselspeler.

Bij aankomst in Leerdam kwamen onze tegenstanders erachter dat hun broekjes in Brabant achtergebleven waren gelukkig voor hen hadden we nog wat paarse broekjes en één oranje ter beschikking zodat ze toch in een kort broekje de wedstrijd konden spelen.

Na het eerste fluitsignaal werd al snel duidelijk dat de ingezette reeks van goed gespeelde wedstrijden niet voortgezet kon worden tijdens deze wedstrijd.

Het was veelal één richting en de bal kwam amper op de helft van de tegenstander en toch duurde het iets meer dan tien minuten alvorens dit krachtverschil ook op het scorebord zichtbaar werd maar toen viel de 0-1 en enkele minuten later werd het ook nog eens 0-2.

Voor wie denkt dat de gifbeker toen al leeg was werd het tien minuten voor het rustsignaal door een eigen doelpunt van Thomas nog 0-3.

Na de limonade was het al snel duidelijk er was totaal geen geloof meer in een goede afloop en we keken naar een wedstrijd tussen de kat en de muis.

Ook de bezoekers hadden niet echte drang om er heel veel meer van te maken ze scoorde wel is waar nog twee keer waardoor ze toch met een ruime 0-5 overwinning terug gingen naar Brabant.

Kort samengevat we kunnen deze offday beter snel vergeten en hard gaan trainen en ons richten op Madeseboys onze volgende tegenstander.