3 - 2

Rhelico JO11-1

LRC Leerdam JO11-1 - 3e klasse 10

28 oktober 2017 8:30

Het was weer vroeg op vandaag, de wedstrijd tegen de nieuwe nummer 2 Rhelico stond op het programma.

We begonnen goed aan de wedstrijd tegen een tegenstander van formaat.

Dat bleek ook wel, want de jongens moesten er flink voor werken. Het harde werken werd dan ook beloont met een knappe steekbal van Leon op Djamiel die hem knap achter de keeper schoot 1-0.

De druk van de tegenstander nam toe en een goal kon niet uitblijven. De gelijkmaker 1-1 werd gescoord.

Na opnieuw een aanval van Rhelico kon Sergios de bal nog net van de lijn halen, daar kwamen we goed weg.

Net voor het einde van de 1e helft schoot Rhelico, na wat slecht verdedigen, de bal weer in ons net 1-2.

Rust.

Na de rust waren de jongens gebrand op de gelijkmaker, deze kwam uiteindelijk toen Djamiel de bal in de goal tikte 2-2.
Na een aantal spannende momenten waarin er flink duels uitgevochten moest worden om de bal en waarbij een aantal tegenstander hun beste schwalbes lieten zien, kwam dan toch de verdiende 3-2. Uit een geweldig genomen hoekschop van Thijs, die rechtstreeks het doel indraaide.

De jongens van Rhelico probeerden nog van alles, maar kwamen er niet meer aan te pas.
Als wij iets meer oog voor elkaar haddeen gehad tijdens de aanvallen, had de voorsprong groter kunnen zijn.

Door een sterke en goede inzet van alle spelers hielden we de voorsprong. Je kan zien dat de trainingen vruchten beginnen afwerpen. Toen floot de scheids, welke zeker niet zijn beste dag had, af.

Nog steviger op de 1e plaats gaan we op voor de volgende wedstrijd.