Ziyon Mulder (schot)
48'

LRC Leerdam JO10-1 - 1e klasse 5

30 september 2017 8:30

Na drie vroege uitwedstrijden op rij, nu dan eindelijk weer eens een thuiswedstrijd en wel tegen Rijsoord JO10-1 een onbekende tegenstander. Trainer Owyn moest zelf spelen in Hoek en dus werden de jongens vandaag begeleid door René. Om 8.30 uur floot de scheidsrechter voor de wedstrijd en het was met name Rijsoord die gevaarlijk was voor het doel van LRC en dat resulteerde dan ook in een aantal corners. Een aantal jongens van Rijsoord konden de bal over een behoorlijke afstand richting goal schieten maar Max hield zijn doel schoon. De voorhoede van LRC creëert in de openingsfase weinig kansen, een corner van zowel Lyam als Milan levert geen kansen op.

De 1-0 via de paal, de keeper heeft het nakijken

Dan in de zevende minuut scoort Jens na een assist van Milan via binnenkant paal de 1-0. De voorsprong is maar van korte duur want bij een hoekschop weet Rijsoord de gelijkmaker te scoren. Er volgen wel weer kansen voor LRC maar het duurt tot de vijftiende minuut voordat Eren LRC weer op voorsprong schiet.

Na de rust is het wederom Eren die scoort en met een 3-1 voorsprong lijkt Rijsoord gebroken. Echter      keeper Max houdt de meest uiteenlopende ballen uit zijn doel want schieten van afstand daarin is de   tegenstander gevaarlijk. Wanneer de 4-1 en 5-1 dan ook nog door een eigen speler wordt gescoord, gooien ze de handdoek in de ring. LRC zet de eindstand op 6-1 door een mooie rush van Ziyon en met twee wedstrijden gespeeld staat LRC op de derde plaats. Volgende week de uitwedstrijd tegen de huidige koploper IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht