4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Vandaag moesten we thuis tegen Noorderloos. Een team wat we nog niet echt kennen dus ook niet hun kwaliteiten, dus dat is best spannend weer.

Noorderloos mag de aftrap nemen, en gaan gelijk in de aanval, maar echt grote kansen hebben ze niet, en als ze die wel hadden hebben wij onze Liva op het doel die goed keept
Dean heeft voor LRC de 1e echte kans maar gaat net naast.
Na de time out zetten wij nog steeds goed druk en krijgen we toch kleine kansjes maar dan moet LRC wel wat meer overspelen om deze kansen wat beter te benutten.
Daar hebben we Dean met de 1-0 voor LRC. Maar niet veel later scoort Noorderloos de 1-1 binnen.
Vrije trap voor Noorderloos nadat Jens een speler opzettelijk aan zijn shirt trok, maar deze vrije trap word niet goed benuttigd door Noorderloos en word de
1e helft gelijk afgefloten.

Al hoewel Noorderloos feller is zijn wij kwalitatief in de1e helft wel wat beter dan Noorderloos.(dat zei de trainer van Noorderloos na afloop van de wedstrijd ook)

In de 2e helft begint Noorderloos met de score op 1-2 te zetten met een afstand schot in kruising waar Liva echt niet bij kon, en laat LRC hun koppen hangen en dat is zeker (niet nodig) ook duidelijk als de time out geweest is en noorderloos weer mag beginnen en meteen op het doel schiet en LRC nog niet klaar stond daar is de 1-3, Joel heeft ook nog een kans en Jens speelt de bal net te hard om een knaller te maken maar het zit er gewoon niet meer in vandaag. Noorderloos maakt nog de 1-4 en dan is de wedstrijd afgelopen.

Helaas hebben we deze wedstrijd verloren, maar wat ik al eerder zei dit was niet nodig als we net wat meer overspelen en wat feller zijn in duels hadden we misschien gelijk gespeeld. Na de vakantie nieuwe kans.
Nu hebben we 2 oefen wedstrijden ingepland in de vakantie om ons voor te bereiden voor de 3e wedstrijd in de 3e fase.