2975LA
OTTOLAND
tel. 0184-641669

zaterdag 16 maart VVAC JO 13-3 tegen LRC JO 13-1

Vol vertrouwen gingen de mannen van M&M op bezoek bij de groenen van Ottoland en al snel staplde de kansen zich op.
De eerste kans werd om zeep gebracht door Sem kort daarna was de inzet van Dyaden te zwak de goallie werd wel gepasseerd maar een megelopen verdediger wist de bal voor de lijn te houden.
Sammie probeerde het van afstand waar hij beter kon kiesen om de bal over te spelen, Dyden schiet naast toen hij de bal van Jamal kreeg.Sem zag tot tweemaal toe zijn schoten mis gaan en dan is er een voetbalwed die zijn intrede gaat doen binnen vijf minuten twee keer op identiek wijze 1 x uit een corner en 1 x uit een vrijetrap vanaf de linkerflank kwam de bal bij de tweede paal op ongeveer de vijfmeter lijn de aanvaller stond ongedekt en kon vrij uithalen dus keken de mannen van M&M tegen een 2-0 achterstand.
Kort na de twedde treffer stuurde Sem zijn maatje Olivier de zestien in die oog in oog zij het met een beetje geluk want het schot werd lichtjes gekraakt maar hobbelde toch over de doellijn en de aansluitingstreffer was het startsein voor de nodige sensatie.
De aanval die erop volgde speelde Dean zich met een geweldige loopactie vrij in de zestien en scoof de gelijkmaker tegen de netten.
Vlak voor het rustsignaal onderschepte Dyaden de bal en soleerde zich naar de 2-3 ruststand.
Tijdens de limonade hadden de paars-witten waarschijnlijk goede instukties gekregen van Marcel want na de rust ging de druk op de goal van de thuisploeg omhoog eerst schoot Dean nog naast later scoorde hij wel maar deed dit in buitenspelpositie dus ging dit niet door.
Aande andere kant schoot Niek zijn goallie ten hulp toen deze met de nodige pijn in zijn edele delen even op de grond uitgeschakelt was.
De scheidsrechter liet door spelen en in eerste instantie schopt Niek de bal weg en vervolgens red hij met zijn hoofd voordat de bal over de lijn komt Julian deed de rest door de  bal keihard weg te knallen daarna kreeg Marcel de kans om Nitchell te bevrijden uit zijn pijnlijke situatie gelukkig kon hij gewoon door.
halverwege de tweede helft zette Sem met een soloactie de 2-4 op het scorebord iets wat Dyaden hem na deed een kleine vijf minuten laterna bij de 2-5.
En een kleine drie minuten was er nog te spelen werden de toeschouwers getrakteerd door Dyaden door hoogstaand staaltje voetbal de bal word vanaf de rechterflank  hoog in gebracht ergens tussen de vijfmeter en de penaltystip  komt de bal bij Dyaden die deze contoleerde en afschermde door met de rug naar de goal te gaan staan hij lifte hem iets omhoog en daarna zette hij zijn voet nogmaals tegen de bal die hoog in de lucht al zweefde de bal ging eerst over hemzelf heen daarna over een verdediger en de keeper die naast elkaar op de doellijn stonden vervolgens zagen we de bal tegen de netten in de kruising tot stilstand komen.
De armen van Dyaden ging in de lucht en hij zette het op een rennen en in no-time hingen al zijn teammaatje om zijn nek hoorde je van af de zijkant gejuich en aplaus voor de goal waarvan al deze mensen getuigen waren deze gaat zeker de boeken in als het mooiste doelpunt  van dit seizoen.
Met dit hoogstandje handhaafde de mannen van M&M zich in de top van de ranglijst en doordat twee andere teams punten verspeelde staan ze nu op de tweede plaats met net als de nummer 1 twaalf punten  maar er is wel een groot verschil in doelsaldo de nummer 1 +31 en de paars-witten +10.