tel. 078-6930575

zaterdag 3 Maart Albalsserdam JO 13-3 tegen LRC JO 13-1

De paars/witten hadden een lekker zonnetje meegenomen  op bezoek bij de oranjehempen in Alblasserdam.
Ze moesten vroeg opstaan want de aftrap was al om 8;30.
Al snel wisten de mannen van M&M (Marcel & Marianne)wat er van de scheidsrechter vervacht kon worden doordat een harde tackel op Dean in de eerste minuut werd weggewuift en de thuisploeg gewoon mocht doorspelen.
De aanval die erop volgde speelde Dean de bal iets te ver voor zich uit waardoor hij niet meer kon uithalen voor de openingsgoal.
Even later lukte het hem wel dit op aangeven van Dyaden en de 0-1 was een feit.
Enkele minuten later kreeg de thuisploeg een corner en bij deze hoekschop liet Mitchell met een prachtige safe zien dat hij als goallie een betrouwbare factor is.
Na een goede aanval over de rechterflank bezorgde Dyaden de bal  bij Tygo die net iets binnen de zestienmeter met zijn schot de 0-2 op het scorebord schoot.
Even later dachten de oranjehempden de aansluitingstreffer te maken maar Steven kwam zijn maat Mitchell te hulp door met een sliding de goal te voorkomen.
Het ging op en neer Mitchell had tot tweemaal toe een knappe redding aan de andere kant schoot eerst Siddiq naast en Olivier raakte  het aluminium van de lat /paal.
Net voor het rustsignaal klonk wist de thuisploeg Mitchell toch te paseren waardoor we met 1-2 voorsprong richting de donuts van Teuni ( moeder van Olivier trakteerde spontaan erop) gingen.
Als de paars-witten dachten dat het voor rust al hard aan toeging hadden ze het mis Marcel had de mannen er al op gewezen en meegegeven dat ze moesten blijven voetballen ne vooral niet mee te gaa nin het geschop van de thuisploeg.
Het team deed dit ook maar werden behoorlijk op de proef gesteld net asl in de eerste helft moest Tygo een flinke trap verterenen de scheidsrechter was in beide gevallen niet thuis.
Het zelfde lot overkwam Mitchel die de bal met beide hande vast had maar de aanvaller trapte deze gewoon uit zijn handen en raakte daarbij ook zijn arm gelukkig ging deze naast en het was zelfs aan Marcel te zien dat de scheidsrechter hier iets aan moest doen.
Nadat Dean Mitchell verzorgd had ging hij gelukkig weer verder.
Niek speelde de bal over rechts waar Dyaden een vrije doortocht had hij schoot ook raak maar de grensrechter had vlag de lucht ingedaan voor Dean die over de linkerflank buitenspel stond natuurlijk nam de hooftrolspeler met de fluit dit signaal over en destand bleef 1-2.
Gelukkig kwam de 1-3 er wel met dank aan Olivier die Dean in stelling bracht voor zijn tweede treffer.
Hierna werd de thuisploeg nog heftiger zelf zo erg dat de scheidsrechter de gele kaart trok voor een van de middenvelders van de thuisploeg.
Tijdens deze man meer situatie soleerde Dyaden zich naar de 1-4 eindstand.
Voor wie dacht dat de strijd dan al was gestreden die heeft het mis de volgende dag stonden we op en keken op de voetbal-app en tot onze verbazing stond er dood leuk dat de wedstrijd was geeindigd in de brilstand.
Door goed werk van Carola ( wedstrijdsecretariaat van LRC)is dit inmiddels rechtgebreid wel moesten daar 4 dagen op gewacht worden, Maar uit naam van de staf en de spelers van het team een hartelijk dank voor je inzet hierin Carola.