2959BA
STREEFKERK
tel. 0184-681499

zaterdag 3 Februari 2023     Streefkerk JO 13-1 JM tegen LRC JO 13-1

Door late afmeldingen moest er een beroep worden gedaan op Mogi en Sam van de JO 13-2 zodat we de wedstrijd toch konden starten met 13 spelers.
De eerste kans werd gecreëerd door Dyaden die Dean in stelling bracht maar helaas ging zijn inzet net naast de goal.
Even later kwamen we goed weg doordat de paal redding bracht gevolgt door twee knappe reddingen van Mitchell.
De aanval van ons die erop volgde speelde dyaden de bal tussen Dean en de gollie in er ontstond een klutsmoment waarbij Dean de keeper voorbij kwam met de bal voor zijn voeten en een lege goal simpel zorgde hij voor de 0-1 op het scorebord.
Vijf minuten later liet de scheidsrechter onze grensrechter staan toen deze voor de buitenspel vlagde de thuisploeg profiteerde voluit door de gelijkmaker tegen het net achter Mitchell te plaatsen.
Kort daarna gaf Mogi een prachtige assist op Sam die de bal net over degoal schoot.
Velvolgens scoorde Streefkerk wel  de 2-1 en vlak voor rust wederom in buitenspelpositie de 3-1 ruststand.
Na de rust had Streefkerk ineens de beschikking over een sterspeler die met snelheid iedere keer Niek (die toch niet bekent staat als traag ) wist te kloppen en vervolgens tot 4 x mitchell passeerde.
De thuisploeg was ook opgevallen dat dit wel erg opviel en besloot hem terug te halen naar de verdediging.
Daarna kreeg Dean nog een redelijke kans maar tevergeefs ging zijn poging er niet in.
Hetzelfde lot trof Niek diens vrijetrap ging rakelings over de lat en de paars-witten dropen af met een dikke 7-1 nederlaag.
Snel vergeten en hopen dat het de volgende keer beter gaat.