4153AJ
BEESD
tel. 0345-681701

Vandaag stond BRC'24 uit op het progamma, en we zijn gewoon compleet dat was wel heel erg leuk. Als we volgende week weer compleet zijn moeten we maar eens een team foto maken.

We starten vandaag wel een beetje vreemd aan de wedstrijd van onze vaste keepster Liva was vorige week geblesseerd geraakt en was nog niet verstandig om te keepen maar voetballen wilde ze heel graag oke is goed op 1 voorwaarde dat je wel gaat scoren zou ze dat ook doen? We starten de 1e helft met Morris op het doel.We beginnen met de aftrap die LRC mag nemen, we hebben meteen een corner van Jens helaas, de keeper heeft hem, zo te zien is BRC 24 een goede tegenstander. In de 3e minuut hebben hun dan een kans en die zit ook. 1-0.Liva die schiet op de keeper en krijgen we weer een corner van Jens waaruit Joel helaas mist.
Volgende aanval voor de tegenstander en die zit ook helaas. Na de aftrap zijn we niet helemaal wakker en heeft BRC 24 alweer de 3-0 gescoord.
Maar we komen terug Liva geeft een mooi voorzet aan Dean waar hij weer scoort. 3-1. En de volgende aanval is ook weer tussen goed druk zetten van Liva en Dean scoort Dean de 3-2 en gaan we de rust in.

In de 2e helft wisselen we van keeper. Morris gaat voetballen en Djayro gaat keepen.

In deze wedstrijd wisselen we veel, want we hebben spelers erbij zitten die niet helemaal fit zijn, beetje ziekjes en veel hoesten dus de energie is bij eigelijk alle spelers snel op.

In de 2e starten we goed, zijn we veel druk aan 't zetten. Dean krijgt een mooie aanval die kan helemaal alleen doorlopen op de keeper en scoort de gelijk maker 3-3. Zo is er in de 2e helft veel kansen over en weer Je ziet bv bij Quinn dat die veel leert op de training die zie je ook mooie aktie's maken in deze wedstrijd en ook Jens. Maar we moeten natuurlijk wel overspelen naar elkaar en niet door het midden de bal terug spelen. Want helaas komt de bal die Djayro weg moet schieten tegen de tegenstander aan waar de 4-3 uit komt.
Maar door weer een goeie aanval van Jens, Dean komt de bal bij Liva die kan scoren en het word 4-4. Kom nog 5 minuten, iedereen begint een beetje kleine pijntjes te krijgen, Joel is alvast gaan douchen die kon echt niet meer hij is echt ziek maar wilde zo graag voetballen. Eigelijk begint iedereen een beetje te klagen, Denzel pijn zijn voet en had zo koud, Quinn die zet nog even door ondanks het vele hoesten, nog even vol houden... maar helaas de energie is echt op zelfs bij Dean de harde werker, die nog een mooie kans krijgt schiet op de paal. Helaas mocht het na een paar mooie reddingen van Djayro niet mee zitten en krijgen we helaas nog 2 doelpunten tegen. En eindigen we deze wedstrijd met 6-4 al had gelijk spel zeker wel terecht geweest met het harde werken van deze kanjers die na afloop erg emotioneel waren en eigelijk niet eens om het verlies maar meer dat ze echt alles hebben gegeven.