Bruininxdeelse Kade 4
4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Vandaag hebben we een thuis wedstrijd tegen Vuren, het zonnetje begint langzaam door te komen dus dat is een goed begin.
We missen Quinn die is helaas ziek.

Sommige spelers en ouders zijn wat aan de late kant, dus gauw omkleden en hup het veld op.

Morris heeft gevraagd of hij weer als middenvelder mocht starten, en dat was prima, en dat laat hij gelijk zien want hij scoort 1-0 voor LRC in de 2e minuut.

Na 3 x op de paal schieten (Morris, Dean en Joel) scoort Dean de 2-0

Vuren komt weinig aan de bal in de eerste helft want Liva doet ondertussen even een dansje om in beweging te blijven.

Dean scoort de 3-0, en ook Jens is dichtbij een doelpunt maar helaas gaat de bal net over.

Jens neemt de volgende corner van deze wedstrijd Dean staat mooi vrij dus die kan de bal zo intikken. 4-0, maar we zijn nog niet klaar in de 1e helft want na een schot van Jens die wederom de paal raakt komt die bij Dean terecht en maakt de 5-0 en ook de 6-0
Scheidsrechter Juri fluit af voor de 1e helft.

De 2e helft begint LRC is nog niet helemaal wakker want Vuren scoort de 6-1.

Corner: Jens schiet op doel maar de keeper tikt hem nog net eruit met zijn arm waar Joel dan als er kippen bij is en de 7-1 maakt. Zo gaat de 2e helft steeds een beetje heen en weer en heeft Liva nu iets meer te doen, want Vuren scoort de 2e van hun.
7-2
Djayro staat als laatste man en dat doet hij goed. Staat tegen over een klein mannetje van Vuren die erg beweeglijk is.

Denzel neemt de bal over van Vuren en gaat ermee van door richting doel waar Dean al klaar staat, Denzel schiet hem naar Dean en die maakt de 8 en ook de 9-2.
Maar ook in de 2e helft zijn we op zoek naar het doel maar staat die grote vriend: de PAAL weer in de weg.
De laatste minuut gaat in en neemt Jens nog snel een corner die naar Dean gaat en de 10-2 scoort.