Bruininxdeelse Kade 4
4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Afgelopen zaterdag namen we het op tegen de dames uit Hellouw. We begonnen de wedstrijd heel onrustig en kwamen daardoor abnormaal snel op een 0-1 achterstand, na nog geen halve minuut.

Niet best natuurlijk, maar gelukkig nog wel meer dan genoeg tijd, om het goed te maken. Dit begon na zo’n 15 minuten spelen met Lynn, die op aangeven van Erzsi de 1-1 binnen schoot. Veel tijd was er niet om hiervan te genieten en door te stomen, want 2 minuten later stonden we helaas alweer in het rood 1-2.

Na een paar omzettingen kwam er meer rust en speelden we weer ons eigen spel en dit bleek te werken! We hoefden niet met een achterstand de rust in door een goal van Eva 2-2.

In de tweede helft wilden we echt even doorpakken om de drie punten in Leerdam te houden. Na een goede corner van Milla kon Eva zo de 3-2 prachtig binnen koppen!

Het bleef spannend, maar het was niet de vraag wie er ging scoren, maar wanneer wij weer gingen scoren, totdat eindelijk de 4-2 viel. Het was Lynn die vanaf 22 meter de bal binnen schoot en Frans die na 94 minuten voor het eindsignaal floot.

LRC heeft veerkracht getoond door twee keer na een onbenullige achterstand terug te komen en de wedstrijd om te buigen.