Veerdam 1
5306AL
BRAKEL
tel. 0418-672234

Afgelopen zaterdag mochten we de boot op voor een wedstrijd aan de overkant van het water. Het veld was te vergelijken met het moeras van Freek Vonk, maar dat zat onze strijdlust niet in de weg.

We begonnen de wedstrijd sterk en hadden de overhand. Hieruit creëerden we veel kansen, maar deze gingen er helaas niet in. Jammer genoeg was het BZC die tegen de verhouding in door middel van een corner op voorsprong kwam. Hierna ging de intensiteit bij beide ploegen omhoog. De 3 punten waren voor ons beide erg belangrijk.

Gelukkig was daar onze Blerz, die net voor rust op schitterende wijze de 1-1 binnen wist te schieten.

De tweede helft gingen we er weer tegenaan. Via een vrije trap buiten de 16 meter wist Lynn de bal in de linkerhoek binnenkant paal te plaatsen. De ontlading was groot. Gaan we dan toch ooit een keer punten pakken in Brakel?

Het balletje ging steeds meer rollen en ons eigen spel kreeg weer meer overhand. De bal kwam uit een voorzet op een ongelukkige manier bij een tegenstander, die de bal via haar hoofd in haar eigen doel werkte: 1-3 !

Circa 20 minuten voor tijd kwam ons gouden duo het veld in. Hun tweeling chemie zorgde voor een vervroegd verjaardagscadeautje en het mooiste doelpunt van deze middag. Merel stond rechtsbuiten en gaf vanaf de zijkant een hoge voorzet richting de penaltystip, perfect op maat voor Evy, die de bal mooi het hoekje in kopte. Eindstand: 1-4 !

Een meer dan verdiende overwinning tegen een lastige tegenstander, waarbij op zijn zachtst gezegd altijd alles tegenzit. Het harde werken van de afgelopen tijd laat zien, dat we stappen hebben gemaakt en ons de motivatie geeft om deze lijn door te trekken.

Wij staan nog steeds los bovenaan!!!

Door een aantal verrassende uitslagen van de afgelopen weken, staat ASH momenteel op een 2e plek. Een tegenstander die komende zaterdag bij ons op bezoek komt. Wij zullen er alles aan doen, om nog verder los te komen van onze concurrenten.

Een andere concurrent Almkerk speelt komende zaterdag thuis tegen BZC. Almkerk heeft met minder wedstrijden overigens nog geen wedstrijd verloren, maar kan tegen BZC tegen hun eerste nederlaag oplopen.

De wedstrijd thuis tegen ASH is om 12:00. Komen jullie ons dan supporten?