Nieuwendijk 10 A
4225PD
NOORDELOOS
tel. 0183-581750

Na een weekje rust trapten we af bij vv Noordeloos. Een tegenstander waar we de afgelopen jaren niet veel punten hebben weten te pakken. Vandaag waren we echter gedrild om daar verandering in te brengen.

Het was al snel duidelijk dat we de bovenliggende partij waren. Toch gingen we de rust in met “maar” een 0 – 2 voorsprong (thanks to Hanni en Willie). We waren gebrand om door te pakken en ons doelsaldo te verbeteren.

Na 90 minuten spelen stond er 0 – 7 op het scorebord. Even een speciaal moment voor onze Erzs, die nog een heeeel mooi doelpunt maakte in de laatste minuut. Uit een corner van Hanni, een kopbal over de keeper in de verre hoek. En vandaag een hattrick voor Eva van Straten!

Dewi dacht zelfs de 0 – 8 te zien vallen :)

Missie geslaaaaaagd!!! De 3 verdiende punten gingen mee naar huis, waardoor wij na 4 wedstrijden nog steeds ongeslagen zijn.

11’ 53’ Hannah van Buul

30’ 49’ 67’ Eva van Straten

63’ Jamilla Kruys

90’ Erzsi IJkelenstam