Bruininxdeelse Kade 4
4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Om 12:00 werd er afgetrapt tegen Theole dames 1, een ploeg die nog geen punten uit de eerste 3 wedstrijden wist te behalen. Het doel was duidelijk: punten pakken en doelpunten maken🎯

In de eerste helft creëerden we veel kansen maar werden er maar 3 verzilverd. Na 22 minuten spelen stond er een 3-0 voorsprong op het scorebord. Jammer genoeg vielen er niet meer doelpunten, mede door een geparkeerde bus en een uitblinkende keepster van Theole.

In de 2e helft zagen we helaas onze Danisha uitvallen, door een harde sliding op haar enkel en daarna de bal. Danisha werd per brancard afgevoerd.

Na het uitvallen van onze nr 10 werd de sfeer op het veld steeds grimmiger🤔. Theole wist een voetballende oplossing nauwelijks te vinden en er werden steeds meer  overtredingen gemaakt om ons van de bal te houden.

Na 90 minuten spelen stond er nog steeds 3-0 op het scorebord. Er was hier meer uit te halen, maar Theole kwam vandaag voor een potje rugby.  We hopen dat we in de return tegen een voetbalteam staan te voetballen. Met een toch iets nare nasmaak gaan we naar de derde helft 🥳🥂

7” doelpunt Lynn, assist Erzsi

15” doelpunt Erzsi uit rebound keepster

22” doelpunt Erzsi assist Hannah

Komende zaterdag zijn we vrij, maar 28 oktober 2023 spelen we om 10:30 uit tegen Noordeloos.

⚠️ update over Danisha: Ze wordt vrijdag 27 oktober geopereerd aan een driedubbele botbreuk en ontwricht scheenbeen. Ze is tot die tijd te bewonderen in mooi blauw gips😰

We wensen Danisha heel veel sterkte met de operatie en het herstel.