Bruininxdeelse Kade 4
4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Vandaag stond de wedstrijd tegen Sleeuwijk op het programma. We misten vandaag een aantal speelsters. Doordat de MO17 niet hoefde te voetballen, kwamen Evy, Melissa en Puck ons versterken. Tevens schoof de geblesseerde Danisha vandaag aan bij het ontbijt. Ze is recent aan een dubbele beenbreuk geopereerd en kon er vandaag bij zijn om te supporten.

Na een heerlijk ontbijtje trapten we om 12:00 af tegen Sleeuwijk VR2. We kwamen sterk uit de startblokken en stonden met ca. 15 minuten spelen op een 3-0 voorsprong door doelpunten van Erzs, Mil & Willie 🚀.

Nadat de 3-0 viel, vonden de weergoden het mooi geweest en begon het te plensen ☔️. Gelukkig klonk het rustsignaal en kon iedereen zich een beetje opwarmen in de kleedkamer.

In de 2e helft begon Sleeuwijk met een nieuwe tactiek, andere keeper op doel en meer druk zetten. Het mocht alleen niet baten 🤭.

Hanni & Lynn schoten er nog 3 doelpunten bij, waardoor er een 6-0 op het aantekeningenblokje van Renzo kwam te staan.

Sleeuwijk kreeg nog een vrije trap die er helaas in viel, maar dat mag de pret niet drukken.

De meiden uit de MO17 hebben circa 20 speelminuten gekregen en hebben het goed gedaan. Bedankt meiden!

We hebben gewonnen, gewerkt aan het doelsaldo en staan nu samen met LRC 2 bovenaan in de competitie 🥳. (zie teamfoto samen met het 2e)