4121KH
EVERDINGEN
tel. 0347-351555

Zaterdag 11 november moesten de dames van LRC uit tegen Everstein voetballen.

Everstein draait ook bovenin mee en is dus een geduchte tegenstander. Een wedstrijd waar de nodige druk op zit.

De belangen zijn duidelijk. We moeten de reeks van de afgelopen periode doorzetten en vandaag de 3 punten mee naar Leerdam nemen.

Helaas loopt het helemaal anders dan verwacht. Doordat we niet scherp zijn, staan we na 6 minuten voetbal al op een 1-0 achterstand. Tot overmaat van ramp maakt Everstein in de 10e minuut uit een corner de 2-0.

Na de 2-0 pakken we de draad weer op. Everstein is niet meer voor ons doel gekomen, wij hebben 80 minuten gedomineerd, maar door veel persoonlijke fouten op het middenveld en aanval, kunnen we geen vuist maken om te scoren. De paal stond in de weg en helaas missen we zelfs een bal voor open doel.

In de 75e minuut is Yvonne het zat en ze raast van achter door het midden naar voren en knalt met veel venijn en frustratie de bal hoog onhoudbaar over de keeper het doel in.

De wedstrijd eindigt in een 2-1 stand voor Everstein.

We hebben veerkracht getoond en laten zien dat we voetballend beter zijn, maar hebben zelf nagelaten om Everstein echt pijn te kunnen doen. We kunnen ons deze misstap veroorloven, want we staan op doelsaldo nog steeds op de 1e plek.

Op zaterdag 25 november spelen we uit tegen BZC te Brakel. BZC is ook uit de 3e klasse gekomen en dit seizoen een titelkandidaat, dus voor ons een bekende tegenstander, waarbij iedere wedstrijd tegen ze, op het scherpst van de snede gespeeld wordt. We zullen er alles aan doen, om onze misstap tegen Everstein goed te maken.