Sportlaan 2
4214LJ
VUREN
tel. 0183-634982

Vorige week was er de overwinning van LRC MO17 thuis tegen Everstein. Dit was de 2de overwinning op rij.
Vandaag 16 september mogen de Paars Witten richting Vuren voor hun 3de competitie wedstrijd.
Vuren heeft nog geen wedsrrijd gewonnen maar de LRC meiden nemen deze wedstrijd natuurlijk ook serieus.

Het is een wedstrijd die stond gepland om 09:00 uur. Aan deze tijd moeten de meiden wel wennen aangeien ze normaal veel later hun wedstrijden spelen. Er wordt verzameld om 08:00 uur op het Glaspark en vanuit daar gaan we richting Vuren.

Niet veel later arriveren op het sportpark Vuren en de meiden mogen plaatsnemen in kleedkamer 2.
De wedstrijd wordt gespeeld op het gras van veld 2.
Nadat de meiden zijn omgekleed nemen de coaches nog de opstelling door en daarna gaan de meiden richting het veld.
Rosanne is na een tijd weer terug in het team en staat zoals gebruikelijk in het doel. Sterre is er nog niet bij vanwege een blessure.

Beide teams zijn lekker met hun warming -up bezig als de scheidsrechter van dienst het veld op komt. Om 09:00 uur klinkt het eerste fluitsignaal en de wedsrtrijd is onderweg. LRC wil snel het intiatief nemen en veroverd ook snel de bal. Ze laten deze goed rondgaan en het is al in de 2de minuut als Merel wordt vrijgespeeld. Met een mooi schot zet ze alvast de 0-1 op het bord.Dit is een snelle opening in de wedstrijd.
Vuren is niet aangeslagen en hervat het spel. Gelijk zijn er toch 2 kansen voor Vuren maar de verdedigers staan goed op gesteld.
Met 5 minuten op de klok is het Merel die Thirza goed aanspeelt. Thirza omspeelt de keepster van Vuren en zet zo de 0-2 neer.
Nu heeft Vuren wel snel 2 tegen doelpunten moeten incasseren en hoe gaan ze daarmee om. Eigenlijk zijn ze van slag want nog geen 2 minuten later is het Evy die dan ook haar doelpunt meepikt. Binnen 7 minuten staat het al 0-3 en lijkt het wel heel makkelijk te gaan voor de LRC-ers.
Vuren probeert te voetballen maar komt overal net een stap te kort. LRC combineert lekker en speelt elkaar goed vrij. In de 13de minuut is het de opgekomen Puck die Evy aanspeelt en nogmaals de keepster van Vuren onder vuur neemt. Helaas kan de keepster er niet bij en schrijft de scheidsrechter de 0-4 op.
Beide teams zien wel waar dit heen gaat aangezien LRC veel beter is. In het veld worden er bij LRC wat veranderingen aangebracht en men wisselt her en der van positie.

Het spel speelt zich merendeel af op de helft van Vuren en Merel stuurt Thirza in de 21ste minuut weg. Thirza neemt de bal aan en schiet op het doel, ook deze bal vindt het net en de 0-5 is een feit.
We zien nu echt dat door de trainingen het zijn vruchten afwerpt. Steeds mooie combinaties en goede afwerkingen.
Nog geen 4 minjuten later is het weer Thirza die met een bekeken schot de 0-6 laat aantekenen.Dit maal wordt de assist gegeven door Melissa.Vuren probeert het wel maar maar je kan ook zien dat het team nog niet echt op elkaar zijn ingespeeld.
Rosanne heeft niet veel te doen en probeert zich ook met het spel te bemoeien. Als achterin de bal rond gaat wordt ze ook betrokken in het spel.
Als de 32ste minuut is aangebroken is het Merel die de bal heeft onderschept en Jesslyn aan speelt. Jesslyn haalt van afstand uit en ook deze bal ligt in het doel. De keepster kan voor de 7de keer de bal oppakken.

Met de ruststand van 0-7 gaan de teams richting kleedkamer.
In de kleedkamer van LRC heerst er rust en kalmte. De meiden zijn tevreden over hun vertoonde spel.De coaches hebben weinig aan te merken en laten de meiden met rust.

Na een kwartier klopt de scheidsrechter op de deur en we mogen weer het veld op.

De 2de helft is begonnen en de bezoekers zoeken gelijk de aanval.Met een mooie aanval in de 42ste minuut over links is het Evy die de bal voorgeeft de bal komt voor het doel en Merel staat klaar om de 0-8 binnen te tikken. Deze kans is niet te missen en schrijft de scheids rechter de 0-8 maar op.Vuren is overrompeld en kan Anouk in de 46ste minuut ook haar doelpunt laten noteren. De assist was van Puck.
Ook de 0-9 staat dan in de boeken. Helaas voor de thuisspelende ploeg komen ze niet aan de bal, de meeste duels gaan verloren en LRC is gewoon te sterk voor de meiden uit Vuren.In een tijdsbestek van 4 minuten zijn het Thirza (assist Evy) en Evy (assistThirza) die de 0-10 en de 0-11 op het bord zetten.

LRC vindt het dan goed en neemt wat gas terug. Vuren kan iets terug doen maar de spitsen heben hun vizier niet op scherp.
Jesslyn heeft in de 70ste minuut het slot akkoord door met een schot van afstand de 0-12 aan te laten tekenen.(assist Melissa)

Met enkele minuten op de klok spelen de meiden de wedstrijd uit. Zelfs de scheidsrechter vindt het genoeg en blaast voor het einde.
De teams schudden elkaar de handen en zo gaan ze allemaal richting de kleedkamer.

Vandaag was LRC een maat te groot voot Vuren.

Coaches geven de complimenten aan het hele team over het vertoonde spel.
De meiden weten dat ze 3 wedstrijden hebben gespeeld en de volle pond hebben behaald.Voorlopig staan ze bovenaan in de stand.
Volgende week kan dat zomaar weer anders zijn. LRC  gaat dan op bezoek bij GJS.