Westdijk 12
3752AE
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
tel. 033-2992140

Dinsdag 8 augustus speelde LRC tegen Ijsselmeervogels uit Bunschoten-Spakenburg. Zo’n 300 toeschouwers zagen een goede wedstrijd van LRC kant en dit geeft veel vertrouwen voor de toekomst.

Om acht uur werd er afgetrapt op de Westmaat en LRC liet in de beginfase nog even het balbezit aan de Vogels, maar nam al snel de regie in eigen hand.

Nog voor de rust scoorde Fabian van Horsen tweemaal. De 0-1 kwam op het scorebord na een goede aanval. Een afgeslagen aanval werd door Furkan opgepikt en speelde Timo aan, die de net ingevallen Remon in de diepte wegstuurde. Remon speelde de bal met een hele goede breedtepass op Fabian, die niet faalde en 0-1 op het scorebord zette. Nog net voor het rustsignaal scoorde Fabian met en hele mooie halve omhaal 0-2.

De tweede helft was nog geen 10 seconden oud toen Bart, na een verdedigingsfout, alleen op de keeper af mocht gaan. De IJsselmeervogels doelman parreerde de bal met zijn voet en de rebound van Ruben ging naast de goal.

In minuut 56 kreeg LRC een penalty. Maikel werd binnen de zestienmeter gevloerd en mocht de penalty zelf nemen. Hij faalde niet en schoot de bal onberispelijk binnen 0-3.

Timo had nog een mogelijkheid om met het hoofd te scoren. Zijn kopbal was goed naar de grond geplaatst. In minuut 76 was het toch Timo die aan de basis stond van de 0-4. Hij zette stevig druk op de verdediging en wist hiermee Ruben te bereiken die aan Bart de bal meegaf. Bart die op snelheid zijn tegenstanders aftroefde gaf alleen voor de goal de bal breed op Remon. Remon had een makkie om in het lege doel te scoren.

Voor Ijsselmeervogels werd het nog pijnlijker. Na een bijna identieke situatie als de 0-4 scoorde nu Ruben. Rocco veroverde de bal en gaf deze ook nu weer aan Bart mee. Achterlijntje halen en nu was het Ruben die de de bal mocht binnenschieten 0-5.

Zaterdag 12 augustus speelt LRC thuis tegen SDC Barneveld en de wedstijd begint dan om 14:30 uur.