LRC Leerdam moet RVVH vlak voor tijd alsnog gelijkspel toestaan

Bruininxdeelse Kade 4
4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

In de extra tijd liet LRC Leerdam de zege glippen tegen RVVH. De Ridderkerkers, die de punten hard nodig hebben, kwamen in de dying seconds alsnog op 1-1.

In de eerste helft was RVVH de bovenliggende partij. Trainer Emanuël Sluis: “Voor rust speelde RVVH zeer terughoudend. We hadden hierdoor moeite om in ons spel te komen. Bovendien speelden we in een te laag tempo. We hadden geluk met een bal tegen de lat en door een goede redding van onze keeper bleef het 0-0.”

Strafschop
Fabian van Horssen maakte vanuit een strafschop de niet verwachte 1-0 voorsprong.

In de tweede helft nam LRC Leerdam de regie volledig in handen en dit leidde tot diverse mogelijkheden om de voorsprong uit te bouwen, maar zoals zo vaak gebeurt viel de treffer aan de andere kant. In de extra tijd met een buitenspelluchtje scoorde RVVH de gelijkmaker.