Bruininxdeelse Kade 4
4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

LRC Leerdam is er zaterdag niet in geslaagd om te winnen. Tegen SC Feyenoord werd het op het Glaspark 1-1.

De bezoekers kwamen tien minuten voor rust op 0-1. Lange tijd leek dat ook de eindstand te worden, ondanks flinke kansen voor beide ploegen. Zo raakten Timo Lutters en Wesley Swets de paal en werd een poging van Jamal Ouassif van de lijn gehaald. In de 88ste minuut maakte Sil van Putten dan toch de bevrijdende gelijkmaker.

“De wedstrijd golfde op en neer”, zag LRC-trainer Emanuel Sluis. “Wij hebben grote kansen op de gelijkmaker gehad, maar Feyenoord had ook flinke mogelijkheden op de 0-2. Al met al was 3-3 ook niet gek geweest, denk ik. Het was in ieder geval een mooie middag amateurvoetbal.”