Bruininxdeelse Kade 4
4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

LRC slaagde er niet in om in eigen huis te winnen van RKAVV. Beide teams scoorden éénmaal

Na een afwachtend begin van beide kanten was het LRC dat de wedstrijd probeerde te controleren. Positioneel stonden beide teams goed, waardoor echte kansen schaars waren. Net over het halfuur leidde balverlies op het middenveld van RKAVV tot de openingstreffer. LRC wist razendsnel om te schakelen, Timo Lutters bediende Rick van Loo, die met een fraai stiftje de keeper passeerde, 1-0.

In de tweede helft kwam RKAVV veel sterker uit de kleedkamer. LRC werd steeds verder teruggedrukt. RKAVV trainer Klomp bracht een extra aanvaller in de ploeg en dat bleek een goede zet. De invaller scoorde zo'n twintig minuten voor tijd de gelijkmaker.

De mannen uit Leidschendam probeerden hierna nog de winnende treffer te forceren, maar LRC hield stand.

Al bij al was trainer Sluis tevreden met een punt, al hadden we ook zomaar nog kunnen winnen via kansen van Timo Lutters en Remon van Soest.

Bekijk hier ook de beelden van 'Soccerreporter' Bas Rikkers.