2263SX
LEIDSCHENDAM
tel. 070-3277215

LRC won zaterdag in de competitie op bezoek bij RKAVV (2-3).

LRC begon slap aan de wedstrijd. Al in de derde minuut stond de 1-0 op het scorebord. Daarna knokte LRC zich terug en na twee grote gemiste kansen schoot Timo Lutters in de zestiende minuut de gelijkmaker binnen.

De aanvallers van RKAVV waren soms een plaag voor de verdediging van LRC. In de 30e minuut scoorde de topscorer van RKAVV de 2-1, mede door het niet resoluut ingrijpen in het eigen zestienmetergebied. Even later viel toch de 2-2 door Rick van Loo, na een foute terugspeelbal. Een terechte tussenstand.

Na rust kwam LRC goed uit de kleedkamer. Het verbeterde spel resulteerde in de 2-3 door Jamal Ouassif. De Leerdammers klommen hierdoor naar de negende plaats in de vierde divisie B.