45'

5e klasse 10

26 oktober 2019 10:00

Vandaag een uitwedstrijd in Rosmalen tegen OJC JO13/9 we gingen op pad met 12 spelers Aron en Davin hadden zich afgemeld.
We begonnen vandaag met omgekeerde opstelling aanvallers in de verdediging en verdedigers in de aanval dit met opzet de jongens te laten voelen hoe het is om op een andere postitie te voetballen.

We gingen goed van start zetten OJC onderdruk kregen wat kleine kansjes maar de afronding ontbrak het wat aan na 17 min was het Stijn die na een kleine solo de ban brak en de 0-1 op het score bord zette.
Ook  OJC kreeg wat kansjes en al snel was de 1-1 een Feit we bleven wel goed voetballen en was het weer Stijn die na een assist van Jens goed afronde 1-2 we bleven daarna goed combineren en was het Jens die de 1-3 binnen schoot na een mooie steekbal van Nick dit was ook de rust stand.

Na de rust werd de gebruikelijke opstelling neer gezet door de stand werd er minder gecombineerd dan was afgesproken kreeg OJC steeds meer grip op de wedstrijd wat resulteerde in kansjesen helaas ook 2 doelpunten 3-3.
Ook wij kregen 2 goede mogelijkheden eerst Stijn die voor eigen succes ging terwijl er een medespeler beter voor stond en even later weer Stijn die zijn duel won en alleen op de Keeper afging helaas werd er gefloten voor een overtreding dit was wat discutabel maar met een Jonge Scheids in opleiding kan dit helaas gebeuren en moeten we dit ook accepteren..

Goed gevoetbald en weer wat geleerd vandaag
Helaas hadden we vandaag langs de lijn meerdere Coachen die nadrukkelijk aanwezig waren het is de bedoeling dat de kinderen door 1 Coach worden begeleid tijdens de wedstrijd dit is denk voor de meeste kinderen ook het beste !!!!