LRC JO8-2: mooie pot en lachende gezichten

-

LRC JO8-2JM

4e klasse 15

23 maart 2019 8:45

LRC JO8-2 speelde zaterdag tegen hssc'61 te Hei en Boeicop. Ze begonnen goed met gelijk twee schoten op doel die werden gepakt door de keeper. Daarna schoot Lois naar Kees, die zette hem voor en Dean maakt hem mooi af. 1-0 LRC. Helaas wist de tegenstander er daarna 1-1 van te maken. Hoewel LRC goed bij het doel van de tegenstander kwam werd het daarna toch 2-1 voor HSSC'61. De tegenstander heeft een talent met een hele goed trap.

Na rust werd het al vrij snel 4-1. Maar met een mooi schot op afstand van Dean werd het 4-2. Helaas scoorde de tegenstander daarna weer snel. Het wilde de tweede helft niet echt vlotten, maar toch wist Olivier een derde doelpunt te maken. En Dean zou Dean niet zijn geweest als hij ook niet deze pot weer een hattrick had gemaakt.

De wedstrijd werd uiteindelijk beëindigt met 10-4 voor HSSC'61. Geen winst dus voor LRC maar het was een mooie pot waarin vaak goed gespeeld werd en het was leuk om met het hele team bij elkaar compleet te zijn. Een mooie gelegenheid voor een groepsfoto met gelukkig allemaal lachende gezichten.