5 - 0

MVV'58 JO8-3

4e klasse 15

30 maart 2019 8:30

Vanmorgen was het weer vroeg dag. Het was voetbalzaterdag. Een thuis wedstrijd tegen MVV'58. Mooi weer en de langste warming-up sinds tijden. Het begin ging goed en ze waren veel voor het doel te vinden. Een mooi schot van CJ werd knap gered door de keeper en kort erna een geweldig hard afstandsschot van Olivier helaas op de lat, maar wat een trapkracht. En daar hadden we Kees op zijn nieuwe gelukschoenen dribbelend vanaf de middellijn, meerdere tegenstanders speelde hij voorbij en een mooi schot in de hoek: DOELPUNT!

Tygo onze keeper had weinig te doen de eerste helft. En 2 tegen 0 door een doelpunt van Musa: het was een echte frommel goal. Mooi overspel van LRC en weer een mooi afstand schot van Kees, maar helaas stond de paal in de weg. Maar wat zijn ze goed bezig onze mannen en dame Lois die had een heel mooi schot alleen de keeper redde hem. Ze komt steeds dichter bij een doelpunt maar even later was het toch raak door een doelpunt van Dave.

De ruststand is 3-0. Na 5 minuten in de tweede helft scoorde Musa met een geweldig afstandsschot hoog in het dak van het doel door een voorzet van Rayaan. Het is inmiddels 4-0.

De momenten dat Tygo iets te doen krijgt doet hij het erg goed hij neemt de cooltjes de bal aan speelt een spelertje uit en pakt de bal in zijn handen en trapt ver uit tot over de middellijn. En de 5-0 gescoord door Dave. Wat een teamprestatie zeg. Ze hebben verdiend gewonnen. TROTS