LRC JO13-1

1e klasse 3

24 november 2018 11:30

Met een volledige selectie ging Bert op bezoek bij hekkensluiter De Alblas.

Na het eerste fluitsignaal werd al snel duidelijk dat de krachtsverhoudingen groot waren. Ondanks dat verschil speelden de paars-witten niet goed er werden weliswaar geen kansen weg gegeven maar op het middenveld en voorin was het veelal alleen gaan en daarnaast lag het tempo erg laag.

Halverwege de eerste helft wist Daan vanuit een corner raak te koppen waardoor het krachtsverschil op het scorebord ook te lezen was 0-1.

Daarna ging het spel gewoon door zoals het was hier en daar kleine kansjes voor de mannen van Bert maar daar bleef het dan ook bij.

Tot dat een schot van Renzo in een rommelige zestienmeter uiteindelijk toch tegen de netten belande en zo gingen de mannen met een 0-2 naar de limonade.

Ook in de tweede helft kwamen de paars-witten niet echt op gang halverwege brak Renzo over de linkerflank door en Cas had zich knap vrijgelopen wachtte de bal op rond de penaltystip maar helaas ging Renzo voor eigen succes en belande de bal naast de goal.

Even later gaf Maurits aan Djamiel een schietkans vanaf een ideale positie Djamiel probeerde de bal te plaatsen maar zijn schot miste de nodige kracht en ging naast.

Na het laatste fluitsignaal kwam iedereen tot de conclusie dat deze wedstrijd maar snel vergeten moest worden ondanks de 0-2 overwinning. Toch waren er nog andere redenen om te juichen want EBOH had zijn wedstrijd verloren en betekende de winst ook dat we gestegen zijn naar de tweede plaats.

Met nog twee wedstrijden te gaan is dit het hoogst haalbare dus is het zaak dat we nog zes punten halen in die twee wedstrijden.