LRC JO13-1, meer was mogelijk maar 1-0 ook genoeg

IFC JO13-1

1e klasse 3

6 oktober 2018 10:00

Vandaag was BBM er weer bij dat was niet het geval met Maurits en Joris van Bruchem maar de leiding had in Luuk en Lyam waardige vervangers geregeld voor dit tweetal.

Na het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter namen de paars-witten al snel het initiatief en dat zal eigenlijk de gehele eerste helft zo zijn.

Het eerste kansje van onze mannen was er één van Djamiel, maar zijn schot ging helaas naast de goal even later weer een schot van Djamiel maar nu bracht de keeper gemakkelijk redding.

Halverwege de eerste helft kreeg Luuk de bal op het middenveld net iets buiten de zestien hij passeerde één verdediger en kwam in een aantrekkelijke positie ter hoogte van de zestienmeterlijn om uit te halen dus dat deed hij ook en met succes want het schot belande in de touwen en zo konden we de terechte 1-0 voorsprong gaan vieren.

Enkele minuten later kreeg Platon een kans om uit te halen maar de ietwat kleine keeper wist met zijn vingertoppen de bal toch nog tot corner te verwerken uit deze corner kwam niks.

Daarna had Renzo tot driemaal toe pech tweemaal ging de bal voorlangs en bij de derde raakte hij de dwarsligger.

Dus was de tegenstander zeer gelukkig dat ze met slechts een 1-0 op het scorebord toen ze het veld afliepen na het rustsignaal.

Na de limonade kwam er echter wel een verandering in het spelbeeld de Ambachtse gasten probeerde de paars-witten iets meer onder druk te zetten, maar de verdediging stond goed en gaven nauwelijks kansen weg.

Daar in tegen was het spel wel vaker op eigen helft met zo nu en dan een kleine uitval van onze mannen.

Halverwege de tweede helft werd Joris toch gepasseerd, maar tot grote opluchting van alles wat paars-wit ademt was André op zijn hoede en zag dat de speler die scoorde in eerste instantie zich in buitenspelpositie bevond en doordat hij er voordeel uit haalde keurde de scheidsrechter deze goal af.

Ongeveer vijf minuten voor het einde kregen we nog een grote gelegenheid om de 2-0 te maken de keeper pakte een terugspeelbal op dus volgde er een vrijetrap binnen de zestienmeter Daan gaf de bal aan en Djaego schoot maar hij kwam recht tegen een inlopende verdediger dus deze gelegenheid om de score op te krikken ging ook voorbij.

Even later was er weer een negatieve hoofdrol voor de keeper toen hij zich woedend uitbarstte tegen de scheidsrechter nadat wij wederom een vrijetrap kregen die helaas naast geschoten werd.

Voor het eerst dit seizoen was de ruststand en de eindstand op het scorebord dezelfde en gelukkig was dat 1-0 maar het had makkelijk meer kunnen of zelfs moeten zijn.