1 - 5

Hardinxveld JO13-1

Groep 5 01

8 september 2018 10:00

Vooraf was al bekend dat Platon niet mee zal doen door een blessure tijdens de warming-up besloot Bert die vandaag steun had van Bart en Max om de niet fitte Stijn en Thomas ook niet mee te laten doen. de technische staf hadden in Mike en Ferry (spelers van JO 13-2)voor vervanging gezorgd.

Vanaf de eerste fluitsignaal zette de paars-witte de gasten die we in de competitie ook gaan tegenkomen onder druk niet dat het iets opleverde omdat onze gasten goed en compact stonden te verdedigen.

Na een kleine tien minuten lieten onze gasten zien waar ze voor gekomen waren met een snelle uitbraak wisten ze hun spits vrij te spelen die op zijn beurt alleen richting Jorris ging en net op het moment dat Jorris uit wilde komen schoot de spits de bal richting de goal dezelfde bal ging knullig door de benen van Jorris en kwam tot stilstand tegen het net en iedereen die toen naar het scorebord keek zag dat we met 0-1 achter stonden.

Enkele minuten later werd Daan op de rand van de zestien aangespeeld en Daan probeerde de bal voor zijn favoriete linker te krijgen eenmaal binnen de zestien lukte dat en net toen hij wilde uithalen werd hij neergelegd.

De scheidsrechter kon maar één ding doen en dat was een penalty geven deze werd door Daan zelf ingeschoten waardoor het thuispubliek de gelijkmaker kon gaan vieren 1-1.

Kort daarna kreeg een speler van Hardinxveld de bal in zijn gezicht maar zijn team-maatjes gingen toch verder en de spelers van Lrc verwachtte dat de scheidsrechter het spel zal stil leggen dit gebeurde niet en de tegenstander profiteerde optimaal door de 1-2 binnen te schieten.

Om alles nog erger te maken moest Maurits ook de strijd staken met een blessure.

Vlak voor de rust moesten we ook nog de 1-3 slikken waardoor we met de hoofden naar beneden richting de limonade gingen.

In de rust hadden Bert/Bart en Max de mannen zover het mogelijk was toch weer wat moet ingepraat er werd toch gezocht naar de aansluitingstreffer maar net als in de eerste helft waren de gasten goed en compact hun voorsprong aan het verdedigen.

Sterker nog ze wisten het zelfs te vergroten door de stand op te schroeven naar de uiteindelijke 1-5 eindstand.

Aan Lrc zijde zagen we ook Renzo nog uitvallen en laten we hopen dat ze allemaal fit geraken voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen want die is volgende week al zet maar vast in de agenda el Glassico  op Bruinsdeel om 10 uur.