Ondanks moeizame eerste helft, toch de verdiende winst.

0 - 3

LRC JO11-1

LRC Leerdam JO11-1 - 3e klasse 10

25 november 2017 8:30

Vandaag staat er voor onze jongens weer een vroege wedstrijd op het programma,  we spelen uit tegen Tricht JO11-2.
Tricht staat staat op de zesde plek met 24 doelpunten voor en 26 tegen, geen makkelijke ploeg dus.

Ook komen we te spelen tegen een oud teamgenoot Rafael.

Als de wedstrijd begint staat het rijp nog op het veld, ook de spelers voorin bij ons zijn nog niet helemaal rijp.
Gelukkig was de achterhoede wel goed wakker.
Sem stond goed te keepen en pakte een paar mooie harde ballen die laag over de grond afgevuurd werden.

We gaan de rust in met 0-0. In de rust lekker aan de ranja en een goed gesprek met de jongens deed wonderen.

De tweede helft  liep ook de voorroede zeer goed te voetballen.
Na goed mee opkomen van Tycho met een bal terug leggend vanaf de achterlijn op Thijs, kon deze met een mooie assist Djamiel vrij voor de keeper zetten en kwamen we op 1-0. Het ijs was nu gebroken en de jongens gingen helemaal los.
Na een mooie run van Djamiel maakte deze de 2-0.
De leiding en meegereisde supporters kreeg nu ook wat meer lucht en een rustiger hartslag.
De 3-0 kwam uit een mooie corner van Djamiel. Hij draaide de bal in één keer boven in de hoek van het doel, onhoudbaar voor de Keeper.

Al met al een wel verdiende overwinning van het team.