... (scrimmage)
Yasmin Santos Dos Reis (afstandschot)

LRC Leerdam MO11-1 - 2e klasse 05

7 oktober 2017 9:15

Zaterdag was de 2de wedstrijd van MO11. Wederom een lastige wedstrijd uit tegen Woudrichem. Ook dit team speelt al 2 jaar competitie met elkaar. De leiders Benjamin en Jano spreken de meiden toe dat plezier voorop staat en bespreken daarna de tactiek.

1st helft:
Nadat beide ploegen elkaar 10 minuten hebben afgetast zet Woudrichem flinke druk op onze verdedigers, wat resulteerde al snel in een 3-0 achterstand.
Net als vorige week begon Maysa als wissel en toen ze erin kwam probeerde ze gelijk onze spits Jesslyn de ballen aan te spelen. Toch kwam Woudrichem er snel uit waardoor onze verdedigers Bente en Louise alle zeilen moesten bijzetten om de 4-0 te voorkomen. Dit lukte helaas niet en scoorde Woudrichem.

Rust:
In de kleedkamer gaven de meiden zelf aan of ze onderling op het middenveld mochten ruilen. Hierop hebben Benjamin en Jano besloten om Jesslyn samen met Jadey en Yasmin op het middenveld te plaatsen. Door deze aanpassing stond Sterre in de spits. Ook in de verdediging kwam er een wijziging namelijk dat Vlinder de verdedigers Bente en Louise ging helpen. (Zo klein als Vlinder is, gaat ze geen duel uit de weg!!)

2de helft:
MO11 begon sterk aan de 2de helft en ging meer richting doel van de tegenstander. Niet veel later scoorde Woudrichem de 5-0 waarop Julia de meiden naar voren schreeuwde om meer naar het doel van de tegenpartij te voetballen. Door een mooie aanval van MO11 werd de bal naar Yasmin, door Bente goed aangespeeld zodat ze de bal aan de voet mee kon nemen en met een diagonaal schot een doelpunt scoorde.
Met een stand van 5-1 was het bijna het einde van de wedstrijd maar Woudrichem scoorde net voor tijd toch nog de 6-1.

De leiders hebben de meiden na afloop complimenten gegeven voor hun spel en inzet.