Jens van Hoorn (intikker)

LRC Leerdam JO10-1 - 1e klasse 5

11 november 2017 11:15

Opstelling LRC JO10-1

Het verslag van deze wedstrijd is wat korter dan normaal en dat komt omdat de vaste verslaggever het sociale aspect boven het voetbal heeft gesteld.

Met nog vier wedstrijden te voetballen, staat LRC op een verdienstelijke derde plaats in de eerste klasse, de een na hoogste klasse en er is nog steeds zicht op de eerste plaats. Echter moest er vandaag eerst afgerekend worden met Drechtstreek JO10-2.

Het veld waarop gevoetbald moest worden, was van een niet al te beste kwaliteit maar het was gelukkig droog. LRC had in het begin de kansen maar die werden niet benut. Uiteindelijk wist Eren de keeper met een hoge bal te verrassen en kwam LRC na 10 minuten op voorsprong. Drechtstreek wist echter een gelijkmaker te forceren. Voor rust kreeg LRC een vrije trap die door Eren werd benut en dus werd met een minimaal verschil de kleedkamer in gegaan.

Ondanks dat Drechtstreek op wat afstandsschoten na niet echt gevaarlijk werd, was het toch best spannend of LRC de voorsprong kon vast houden. Uiteindelijk scoorde Jens nog twee keer en werd er toch nog een behoorlijk doelsaldo behaald dat wellicht nog een rol kan gaan spelen.

Zaterdag volgt DE wedstrijd tegen Alblasserdam om 8.30 uur thuis waar waarschijnlijk de beslissing om het kampioenschap valt.