10 - 0

RKTVC JO11-3

LRC Leerdam JO11-1 - 3e klasse 10

18 november 2017 8:30

Na een hele spannende wedstrijd vorige week, hopen we deze week op een rustigere ochtend. En dat lukt! De jongens spelen met 10-0 een prima wedstrijd. Mooie uitslag voor het doelpunt gemiddelde, wat straks misschien nog van belang kan zijn voor een eventueel kampioenschap.

Het is vroeg en koud en voor de JO11-1 is dit toch een risico, de heren lijken niet zo van het vroege.
Na een warming-up gaan ze er toch voor en de wedstrijd start mooi op tijd.

De wedstrijd vind voornamelijk plaats op de helft van de tegenstander, altijd goed en het duurt niet heel lang voor de 1-0 valt.
De keren dat er aan onze kant wordt gevoetbald is de druk voelbaar, helaas leidt dit op een ongelukkige manier tot een penalty, de schrik zit er in. Gelukkig weet Sem de penalty te stoppen en blijft het tot vreugde van iedereen 1-0.
Gauw weer naar de andere kant van het veld! Voor de rust word er nog 2 maal gescoord, hierdoor gaan ze met een bescheiden 3-0 de rust in.

Na de rust gaan de jongens weer fanatiek aan de slag. Er is geen sprake van een na-de-pauze-dip, zoals vorige week tegen Buren.
Ook nu zien we de meeste jongens op de helft van de tegenstander. Met enige regelmaat zien we de bal na mooi overspel of een solo actie in het doel van de tegenstander vliegen, leuk om naar te kijken, tenminste als supporter van LRC.
Onze keeper moet wel een aantal keer uitkomen om een doorgebroken speler te stoppen en zo de nul te behouden.
Misschien wel dankzij de enthousiaste keeper van de tegenpartij blijft de score hangen bij 10-0. Een mooi resultaat, op naar volgende week!