1 - 12

LRC JO11-1

Onder 11, JO11-1, Groep 3 44

9 september 2017 9:30

Wat een regenachtige dag lijkt te gaan worden valt het allemaal nog best mee. Het is droog en de bal gaat rollen. Met onze nieuwe aanwinst Nathan zet LRC Roda Boys onder druk. Bij de eerste corner van de wedstrijd valt de bal bij Thygo en hij haalt vlammend uit in de rechter onderzoek. De keeper heeft geen schijn van kans, 0-1.

Vanaf de aftrap geeft Roda Boys iets aan tegendruk. Al snel breekt LRC uit en een afstandsschot van Djamiel zorgt voor de tweede.

De druk blijft hoog van LRC. LRC is duidelijk de beter voetballende ploeg. Weer een afstandsschot van Thygo geeft de derde goal.

Na weer een kans mag de keeper van Roda Boys uittrappen. De uittrap mislukt finaal en Nathan kan makkelijk profiteren, 0-4.
Vanaf de aftrap verovert LRC de bal en breekt uit. Djamiel rond kalm af, 0-5.

Roda probeert terug te komen en houdt het hoofd recht ondanks de forse achterstand. Onze jongens blijven gas geven en zo'n beetje alles lukt deze wedstrijd. Na eerst een keer naast te schieten, schiet Thomas zijn volgende kans wel raak.

Rust.

Na de rust starten we iets te enthousiast naar voren en bij de eerste uitbraak kan Roda Boys daar goed van profiteren, 1-6.

Roda Boys heeft energie gekregen in de rust en blijft gaan. Ze kunnen niet profiteren en schieten een paar keer naast. Na eindelijk een uitbraak kan LRC weer profiteren en maakt Djamiel keurig af.

Het lijkt erop dat iedere uitbraak raak is. Ondanks dat Roda Boys goed blijft mee voetballen.

Na een forse uittrap van Sem op Djamiel komt hij alleen voor de keeper. Niet egoïstisch speelt hij breed af naar Nathan welke kalm kan intikken, 1-9.

Na een flinke solo van Nathan en op het juiste moment afspelen scoort Thomas in 2de instantie raak. Door de benen van de keeper.

Weer een uitbraak! Alleen op de keeper af rond Thomas beheerst af.

Nog één keer wil Djamiel er voor gaan. In de laatste minuten maakt hij er nog 1-12 van. Dit is tevens de eindstand.