5 - 7

SteDoCo JO11-2

Onder 11, JO11-1, Groep 3 44

2 september 2017 8:30

Na de moeilijke generale repetitie van 29 augustus tegen Leerdam Sport JO11-1, stond vandaag de eerste officiële wedstrijd van het seizoen op het programma tegen SteDoCo JO11-2voor de jongens van de JO11-1.

Op een zonovergoten veld werd om 08:30 afgefloten. Met de twee nieuwe aanwinsten in het team (Thomas en Sergios) werd de bekerwedstrijd in gang gezet. De eerste helft ging stroef van start maar langzaam kreeg onze verdediging meer grip op de spelert van SteDoCo. Onze voorhoede kreeg vaker en meer ruimte en halverwege wist Thijs het eerste doelpunt van het seizoen op zijn naam te schrijven (1-3). Aan het eind van de eerste helft zette Casper de 2-5 ruststand op het bord.

In de tweede helft gingen onze jongens er weer vol tegenaan en dit resulteerde in meer en meer kansen voor de voorhoede. Ondertussen had de verdediging meer grip op de aanvallers van SteDoCo en werd kans op kans gecreëerd en het duurde niet lang of ook Djamiel wist zijn eerste van het seizoen te scoren (3-6). Dit doelpunt gaf de jongens een extra impuls en ook Sergios wist een doelpuntje mee te pikken (4-7). In de laatste secondes van de wedstrijd liet Djamiel ook maar meteen zijn tweede van het seizoen optekenen en zorgde zo voor de 5-7 eindstand.

Complimenten voor de jongens die hebben gevochten als leeuwen, en als dit de toon is voor de rest van het seizoen kan er nog veel moois volgen!