Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Stoeltjesactie

17 mei 19:00  Stoeltjesactiemeer »


LRC Lentespelen, wat een mooie dag!

9 mei 9:30  Na het succes van de Konings- en Zomerspelen vorig jaar had de organisatie voor dit jaar de Lentespelen voor de jeugd t/m 13 jaar op het programma staan als leuke afsluiting van de meivakantie.meer »


Obstacle run, we mogen weer

2 mei 8:00  Na het succes van de Obstacle Run in 2019 is het moment eindelijk aangebroken voor de tweede editie! Op zaterdag 2 juli 2022 staat er weer een mooi parcours voor jullie klaar met uitdagende obstakels om te trotseren. Ga de uitdaging aan en help je vrienden, familie of teamgenoten erdoorheen! 's Avonds sluiten we natuurlijk af met een gezellig feest op het Glaspark voor jong en oud. Hou de socials van CrossFit Leerdam, HCL en LRC in de gaten voor updates en aanmeldingen. 😀meer »


FC Utrecht - FC Groningen op 20 maart tegen gereduceerd tarief

28 februari 19:15  FC Utrecht biedt vv LRC als RAC-club de mogelijkheid om aan alle leden, betrokkenen en derden kaartjes tegen een gereduceerd tarief te bestellen voor de wedstrijd FC Utrecht - Groningen op 20 maart in de Galgenwaard. Maak van deze gelegenheid gebruik om voor een aantrekkelijke prijs een mooie wedstrijd te zien!meer »


Jaarlijkse jeugduitje dit jaar naar Duinrell!

16 augustus 10:00  De supportersvereniging organiseert al een aantal jaar aan het begin van het seizoen een leuk uitje voor de teams van O8 t/m O11. Helaas gooide Covid vorig seizoen roet in het eten maar dit jaar hebben wij besloten om weer een jeugduitje te organiseren. Op zaterdag 28 augustus hopen we met een bus vol jeugdleden en enkele enthousiaste begeleiders af te reizen naar:meer »


LRC Zomerspelen groot succes!

12 juli 17:15  Het weerbericht werd al de hele week angstvallig in de gaten gehouden. Maar we hadden geluk, want op zaterdag 10 juli leek het goed te komen met het weer. Toen de organisatie zich om 8 uur op LRC verzamelde, liet het zonnetje zich al voorzichtig zien. Het zou die dag namelijk een drukke bedoeling worden op onze club. De eerste editie van de LRC Zomerspelen stond gepland, met maar liefst 125 inschrijvingen! Het leuke was dat ook niet-leden welkom waren, om kennis te maken met het voetbal, en natuurlijk ons mooie Glaspark. meer »


Voetbalschoenen

19 juni 6:45  Fantastisch! meer »


LRC Zomerspelen 2021

14 juni 22:00  LRC Zomerspelen 2021 Na het succes van de Koningsspelen, waren er alweer direct enthousiaste plannen voor een volgend evenement voor de jeugd. Dit zijn de LRC Zomerspelen 2021 geworden! Op zaterdag 10 juli 2021 organiseren we weer een sportieve dag voor de jeugd van 3 t/m 12 jaar! meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!