Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Teamindeling Jeugd 2021-2022

Teamindeling Jeugd 2021-2022

Concept indeling jeugd seizoen 2021 - 2022

Sinds enkele weken is Technische Zaken Jeugd druk bezig met de indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2021-2022. Elk jaar is het een hele puzzel en ook nu weer. En het lijkt erop dat het ook deze keer is gelukt om leuke teams samen te stellen. We hebben nu eenmaal geen hele grote vijver waaruit we kunnen vissen dus is het soms best lastig om een team compleet te kunnen maken. Daarbij letten we er altijd op dat er zo min mogelijk kinderen teleur worden gesteld.

De concept indelingen voor jeugd staan intussen op deze site. Je vindt de teamindeling onder de button Teams op de hoofdpagina. Vervolgens onder het kopje Overige info vindt men de concept indeling.

Het is mogelijk dat er gedurende de zomerstop nog enkele wijzigingen plaatsvinden.

De trainers/leiders die aangegeven hebben trainer/leider te willen zijn, zijn vernoemd bij de teams. Het verzoek is dat de verdere aanvulling van de staf zoveel mogelijk door de teams zelf wordt geregeld.

Middels dit bericht wil TZJ zowel de jeugdleden en de ouders van de jeugdleden vragen om de indeling goed te bekijken. Bij vragen of twijfels vragen wij je eerst goed te overwegen waarom bepaalde keuzes gemaakt zouden kunnen zijn. Laat het in die gevallen eerst eens rustig op je inwerken alvorens je overweegt contact op te nemen.

TZJ heeft haar best gedaan voor alle jeugdleden een leuk, sportief en prettig team samen te stellen zodat ze samen een heel mooi voetbalseizoen kunnen beleven!

Voor aanmelden als begeleiding graag een bericht naar tzjeugd@vvlrc.nl

Veel plezier en succes gewenst!

TZ jeugd LRC Leerdam

 

BEKIJK HIER DE CONCEPT INDELING

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!