Welkom Remon van Soest - v.v. LRC Leerdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Welkom Remon van Soest

Welkom Remon van Soest

1 februari 2023 22:45


Met trots kunnen wij melden dat jeugdtalent Remon van Soest volgend seizoen gaat aansluiten bij de eerste selectie van vv LRC. Remon speelt nu voor het tweede seizoen in de hoofdmacht bij buurman HSSC’61.

Wie is Remon, hij stelt zich voor.

Hallo, ik ben Remon van Soest, 18 jaar en woon in Schoonrewoerd. Ik studeer sport op het ROC Midden Nederland Sportcollege niveau 4 en zit in het derde jaar. In de toekomst wil ik graag iets met sport gaan doen, bijvoorbeeld sportleraar.

Als voetballer heb ik altijd een aanvallende rol gehad en heb eigenlijk overal in de voorhoede gespeeld. Vanaf de flanken, in de spits en als aanvallende middenvelder. Op dit moment speel ik vanaf de buitenkant. Mijn sterke punten als aanvaller zijn mijn snelheid, ik denk dat ik goed het overzicht kan behouden en makkelijk scoor. Ik geniet van het voetbalspelletje.

De sportieve uitdaging voor mij is fysiek sterker worden en de schotkracht in mijn linkerbeen te verbeteren.

De keuze voor vv LRC heb ik gemaakt omdat het een mooie club is en ik mijn plafond wil gaan verkennen en zo hoog mogelijk wil gaan voetballen. LRC is daarom een geweldige stap voor mij en ik hoop dat jullie in de toekomst van mij gaan genieten.


Welkom_Remon.jpg

Delen

Lees meer over:
Eerste elftal Voetbalzaken

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!