Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor nieuws

Kennen jullie Little Stars al?

9 april 14:15  Dit nieuwe gastouderbureau uit Vuren is sinds deze maand ook de trotse sponsor van onze mooie vereniging! Welkom bij LRC, Shamira en Gert-Jan! Shamira stelt zich graag voor.meer »


Mogen we jullie voorstellen aan deze mooie sponsor: SBA Beveiliging!

8 april 16:00  Gisteren is, onder het genot van een heerlijke taart en petit fours van Bakkerij De Jager, een prachtig 5-jarig sponsorcontract getekend en wát zijn we daar als club trots op! Op naar een mooie samenwerking! meer »


Lingetrans Special Services BV steekt de selectie van LRC weer in het nieuw

14 maart 11:45  Nu we weer als groep mogen trainen zijn ook de nieuwe tenue's geschonken door Lingetrans Special Service BV eindelijk te bewonderen. Gerrit van den Berg, directeur van Lingetrans Special Services BV, is al jaren een zeer gewaardeerde sponsor van onze mooie club. Op vele gebieden staat Gerrit klaar voor onze en zijn club. meer »


Story Waardenburg BMW blijft verbonden met LRC Leerdam

26 januari 10:00  Wat zijn we hier ontzettend blij mee en trots op! Story Waardenburg BMW heeft vandaag de verlenging van het sponsorcontract voor 2021 ondertekend! Dank! meer »


FLEX-groep B.V. verlengt sponsorcontract

25 januari 15:00  FLEX-groep B.V. Leerdam heeft zijn handtekening gezet onder de verlenging van het sponsorcontract! Wat zijn we dankbaar dat onze trouwe sponsors er ook in deze moeilijke tijd voor ons zijn! meer »


van Ekeren Kuiper: Voor 't Leven

26 november 10:30  Twee vernieuwde websites en een compleet nieuwe huisstijl: Voor 't Leven. Bij deze verandering hoort een grote winactie! Deel jouw mooiste moment, jouw bijzondere mijlpaal of jouw unieke gebeurtenis die je bij blijft voor het leven. Door dit te delen maak je kans op mooie prijzen.meer »


De 'bal van de wedstrijd' pilaar ziet er weer top uit!

21 september 11:30  Sinds afgelopen zaterdag ziet de pilaar voor de ‘bal van de wedstrijd’ er weer tip top uit. Met dank aan de Van Es Sportprijzen uit Leerdam, die de stickers gratis heeft geleverd én aan Arian Vroon en René Hijkoop van onze sponsorcommissie, die de pilaar netjes beplakt hebben. meer »


Van Ekeren Kuiper gaat negende jaar in als hoofdsponsor

1 september 9:00  Als hoofdsponsor is Van Ekeren Kuiper al geruime tijd verbonden met LRC Leerdam en de slogan ‘Voor ’t Leven’ past bij beide partijen. Afgelopen weekend is de presentatiegids voor het nieuwe seizoen overhandigd en daarin staat een mooi stuk met Jenno en Jesse van Ekeren over de samenwerking.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!